BannerFCC_Bonart

Exposicions

Madrid: Es prepara el primer Festival Mirades de Dones

marta-sentis-bonart-180x180Nial nou-180x178
bonart 12/01/12
Del 8 al 31 de març tindrà lloc a Madrid la primera edició del Festival Mirades de Dones que reunirà al voltant de seixanta exposicions i activitats en les principals entitats i centres culturals de la Comunitat de Madrid. L'objectiu es donar visibilitat a artistes i professionals del món de l'art, l'investigació i la gestió de les práctiques actuals.

El programa presenta propostes al voltant de seixanta institucions públiques i privades (sales d'exposicions, galeries d'art, museos i centres d'art contemporani) amb el propósit de posar de relleu l'importància del paper que porten a terme les dones a les arts visuals, des de la creació al comissariat, la crítica, la investigació, la gestió i el mercat de l'art a la Comunitat de Madrid.

Museus com el Thyssen-Bornemisza, el Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofía, fundacions com Mapfre i quaranta galeries d'art de la Comunitat conformen un teixit expositiu que estarà acompanyat d'un programa de conferències i seminaris.

Organiza l'Associació de Dones a les Arts Visuals, MAV. Entre d'altres, figuren en el llistat provisional de galeries participants, Astarté, Bat, Blanca Berlin, Blanca Soto, Edurne, Espacio Bop, Espacio Mínimo, Eva Ruiz, Evelyn Botella, Fernando Pradilla, La Caja Negra, La Zúa, Marita Segovia, Marta Cervera, Pilar Serra, Raquel Ponce, Sabrina Amrani...

Et poden
Interessar
...