FCC-Segell-banner4

Exposicions

Barcelona: Kendell Geers a ADN fins al 31 de gener

bonart - 14/01/12
Nial nou-180x178180x180
[caption id="attachment_23919" align="aligncenter" width="300" caption="Vista de l'exposició a ADN. En primer plà, "Strange fruit. The last supper", 2011."][/caption]

La mostra Hellraiser de Kendell geers es podrà veure a la galeria ADN fins al 31 de gener. Hellraiser és la primera exposició personal de Kendell Geers a ADN Galeria. Ofereix al públic una oportunitat única de descobrir el treball polifacètic d'un artista reconegut internacionalment. Les obres presentades han estat seleccionades per Kendell Geers i Pierre-Olivier Rollin, comissari de l'exposició, i proposen un recorregut entorn de diferents temes que han marcat la seva pràctica artística, entre les quals la relació entre corporalidad i espiritualitat, el poder del llenguatge, la idea de transformació i de mutabilidad.

Es tracta de la primera exposició personal de Geers a l'Estat espanyol després de la important retrospectiva itinerant Irrespektiv, presentada en el 2008 en el DA2 Domus Artium de Salamanca (així com al S.M.A.K de Ghent, Bèlgica, al Baltic de Gateshead, Regne Unit, en el Musée d’Art Contemporain de Lió, França, i al MART de Rovereto, Itàlia).

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021