FCC-Segell-banner4

Notícies

Eskualdea ha seleccionat el projecte de Leyre Goikoetxea

bonart vitoria-gasteiz - 14/07/19
Eude, genericBaner_StellaRahola_Bonart_360x356

La convocatòria pública Eskualdea selecciona un projecte de comissariat i tres de producció artística que es realitzaran en Izki, Kuartango, Labastida, Vall Salada i Amurrio. 


El projecte de comissariat seleccionat ha estat el de Leyre Goikoetxea, que integra propostes d'Anabel Quincoces, Miriam Isasi i Belén Cerezo. Eskualdea és un programa doble de comissariat i producció artística per a l'àmbit rural promogut pel Departament de Cultura i Esport de la Diputació Foral d'Àlaba i la Fundació Artium. 


La convocatòria pública de comissariat i producció artística a Àlaba Eskualdea s'ha resolt amb la selecció del projecte curatorial de Leyre Goikoetxea, Un triangle, 3 vértices_ser_rizoma, en el qual participen les artistes Anabel Quincoces, Belén Cerezo i Miriam Isasi, i dels projectes presentats per Raisa Àlaba, Oihane Amurrio i Mario Paniego. Es tracta en total de sis intervencions en diferents nuclis de població i espais naturals, entre ells Labastida, el Parc Natural d'Izki i la vall Salat.


El Comitè de Valoració -integrat per Haizea Barcenilla, Beatriz Herráez, Enrique Uriarte i Enrique Martínez Goikoetxea- ha destacat, en general, la qualitat artística de les propostes, la seva connexió social i cultural amb el territori i l'establiment de dinàmiques participatives en la seva realització . Els projectes seleccionats es desenvoluparan al llarg del segon semestre de 2019.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022