FCC-Segell-banner4
Laura Iniesta realitzarà un gran mural per CEIBS

Notícies

Laura Iniesta realitzarà un gran mural per CEIBS

bonart xangai - 29/01/12
180x180180x180 Banner-FERIARTE-A
L'artista barcelonina Laura Iniesta iniciarà el 5 de febrer els treballs de producció d'un mural de 14 per 3 metres, que se situarà en un gran saló de recepcions de l'edifici principal de l'institut empresarial CEIBS (Xina Europe International Business School) a Xangai.
El CEIBS, és la més rellevant escola de negocis de Xina i una de les 30 més destacades del món, i ha encarregat a l'artista Laura Iniesta amb aquesta obra, que rendeixi un homenatge a la confluència entre la cultura mediterrània i la Xina, essència de l'origen de la pròpia institució.

La presentació d'aquesta obra, que estarà situada en un espectacular edifici realitzat pel conegut arquitecte nordamericà d'origen xinès, Ieoh Ming Pei, tindrà lloc el 3 de març en un destacat esdeveniment. Aquesta espectacular obra de 14 metres d'ample per 3 metres d'alt, es realitzarà sobre una estructura modular de fusta a diferents nivells. L'artista utilitzarà tècniques mixtes sobre fusta, seguint un intens expressionisme abstracte, amb gran caràcter i força. L'artista ens mostra ultimamente teles de gran format, en les quals diu sentir-se molt còmoda treballant. En elles la força dels seus traços no ens deixa indiferents.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells