M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
El 31 de gener es coneixeran els guanyadors dels Premis GAC 2012

Notícies

El 31 de gener es coneixeran els guanyadors dels Premis GAC 2012

bonart barcelona - 29/01/12
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWImpremta Pages - banner-180x178
El proper 31 de gener a les 11 h es donaran a conèixer els guanyadors dels Premis GAC 2012 – V Nit del Galerisme. Els premis tenen com a objectiu donar més difusió a les galeries d’art com a element fonamental del mercat artístic i de la promoció d’artistes, així com reconèixer els agents que han destacat per la seva aportació al món de l’art i el galerisme. L’acte d’entrega tindrà lloc el mateix 31 de gener a les 21 h al MACBA.

Els premis es divideixen en set categories: Premi a la galeria per la seva trajectòria; a la galeria jove per la seva projecció internacional; al col·leccionisme; a la crítica d’art; al mitjà de comunicació; al comissari d’exposicions i premi a l’artista per la millor exposició en galeria.

El jurat d’aquesta quarta edició ha estat format per Mariana Canepa, artista plàstica; Joaquín Díez-Cascón, fundador de Swab Art Fair Barcelona; Carlos Duran, director de la Galeria Senda i co-director de Loop Barcelona; Roser Figueras, col·leccionista de Cal Cego Col·lecció d’Art Contemporani; Rosa Maria Malet, presidenta de la Fundació Joan Miró; Francesc Mestre, director de la Galeria Francesc Mestre Art; Antònia Maria Perelló, conservadora de la col·lecció del MACBA; Antoni Pinyol, director d'Antoni Pinyol Galeria d’Art; Miguel Ángel Sánchez, director d'ADN Galeria i Pepe Serra, director del MNAC i anterior director del Museu Picasso.

Aquest any  els Premis GAC retran homenatge a l’obra i la figura de l’artista Richard Hamilton, mort a finals de l’any passat, en reconeixement a la seva aportació al món de l’art i la seva trajectòria d’abast internacional. Recollirà el premi el seu fill Rod Hamilton.

A la imatge, una obra de Richard Hamilton. La detenció de Jagger y Fraser. Litografia. 1967.


Et poden
Interessar
...