banner-elscatala-817x88px
Elisava posa en marxa una plataforma digital que mesura el talent creatiu

Notícies

Elisava posa en marxa una plataforma digital que mesura el talent creatiu

180x180Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Elisava, l'Escola Universtiària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, posa en marxa Creative Decoding Tool, una eina digital l'objectiu de la qual és identificar les habilitats creatives dels dissenyadors/es.

Creative Decoding Tool sorgeix de la descodificació de les diferents etapes creatives del dissenyador, un concepte vital per entendre la professió. El desenvolupament de l'eina ha suposat dos anys d'investigació amb la col·laboració de Ferran Adrià i la seva contrastada metodologia basada en la desconstrucció del procés creatiu.

L'eina es vehicula a través d'una enquesta basada en 50 preguntes relacionades amb les 10 competències clau en creativitat: aprenentatge, sensibilitat estètica, treball en equip, pensament crític, comunicació oral, sensibilitat social i ambiental, autonomia, lideratge, investigació i innovació.

Amb les respostes de l'usuari, Creative Decoding Tool configura un mapa visual que descobreix les competències creatives de cada dissenyador perquè aquest entengui la seva posició dins l'univers creatiu i tingui un major autoconeixement com a professional.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x68