FCC-Segell-banner4
CaixaForum Girona prepara \

Exposicions

CaixaForum Girona prepara "Nombr3s de bona família"

bonart girona - 31/01/12
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Baner_Viladot_Bonart_360x356
El dijous dia 16 de febrer a les 20 h. CaixaForum Girona del carrer Ciutadans, 19 inaugura l'exposició Nombr3s de bona família. A les 19 h. s'ha programat la conferència inaugural Els nombres de la nostra vida a càrrec de Claudi Alsina, catedràtic a la Universitat Politecnica de Catalunya.

Què tenen en comú una llagosta, un cotxe i una bombolla de cava? El número 1! Els nombres ens han acompanyat des de l'època primitiva i encara avui estan al servei del nostre progrés. Al llarg de cinc mil·lennis, han anat sorgint diferents famílies de nombres per resoldre problemes que exigien cada vegada més creativitat: els nombres naturals, els nombres enters, els nombres racionals, els nombres reals i els nombres complexos.
El desenvolupament numèric ha permès comptar, ordenar, situar, comparar, repartir, calcular, codificar..., i disposar d'un llenguatge que avui és essencial, tant per a la vida quotidiana com per al desenvolupament de la ciència i la tècnica. L'exposició Nombr3s de bona família és una proposta per comprendre els nombres i la utilitat que tenen en la vida quotidiana.

Et poden
Interessar
...

817x68