BannerFCC_Bonart

Notícies

"Her Morning Elegance" en 2096 obres individuals

\
Eude, genericBonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
bonart - girona - 02/02/12
Sempre s'ha dit que el tot és millor que la suma de les seves parts. Un veritable exemple d'això és Her Morning Elegance photo gallery, un concepte sense precedents provinent d'Israel i el primer projecte d'aquest tipus. El video musical Her Morning Elegance va ser innovador des dels seus inicis. Un video fet amb la tècnica de “stop motion” nominat pel Grammy en la categoria de millor video musical i amb mes de 20 milions de visites en YouTube. El seu llenguatge visual, fresc i renovador, va ser reconegut immediatament en prestigiosos llocs com el festival de Cannes i el Centre Pompidou.

Existeixen 2096 obres com aquesta però cap com aquesta! Després de la creació del video, els artistes van decidir portar el projecte al següent nivell descomponent el video en 2096 fotografies individuals. Cada quadre va ser imprès una i única vegada i mai serà imprès novament. Aquesta és la primera vegada que un video clip és descompost i les seves parts són presentades en format individual com a obres d'art independents i úniques. Centenars de persones, col·leccionistes, aficionats a la fotografia i amants de l'art de més de 30 països diferents ja són amos d'una part de Her morning Elegance; una còpia única que ningú més posseeix.
El projecte va ser llançat en una galeria d'art de Los Angeles i des de llavors continua el seu creixement i ha desenvolupat una comunitat online. Les 2096 fotografies s'exhibeixen en una galeria interactiva en la web, disponible per a qualsevol persona que vulgui visitar-la. Aquelles obres que ja han estat venudes són marcades perquè els visitants sàpiguen que ja no es troben a la venda. A través de Facebook, els artistes incentiven a aquelles persones que ja van comprar la seva peça a manar una foto de la mateixa en la paret on la tinguin exhibida. Amb aquestes fotos, els artistes estaran creant la propera fase avantguardista del projecte. Entri en www.hmegallery.com per triar la seva fotografia favorita i sigui part del més nou fenomen d'Art Pop. Aquesta obra serà seva i l'única a tot el món.

Per a major informació sobre l'artista i el procés de compra contactar a Tamara Rajmilevich, Assistent de curador d'art: tamarahme@gmail.com Tel. 972-3-688-3355

Et poden
Interessar
...