Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

INSPAI incorpora a la web un apartat dedicat a exposicions virtuals

INSPAI incorpora a la web un apartat dedicat a exposicions virtuals
bonart girona - 03/02/12
INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona ha incorporat al lloc web www.inspai.cat un apartat dedicat a les exposicions virtuals. Es tracta d’un entorn virtual destinat a documentar i divulgar les col·leccions i els fons fotogràfics que gestiona INSPAI.

L’objectiu d’aquest nou servei és posar a l’abast dels usuaris les imatges de les exposicions amb les quals INSPAI ha estat treballant aquests darrers anys i que han itinerat pels municipis gironins i han participat en edicions del Visa Off de Perpinyà i Imaginaria de Castelló de la Plana, entre d’altres.

Aquest entorn virtual permetrà apropar el patrimoni fotogràfic a un major i més divers nombre de persones, i donarà l’oportunitat de veure les exposicions a qui no pugui visitar-les, ja sigui per impediments físics, ja sigui per motius de distància, etc.

Aquesta nova plataforma de difusió ens dóna la possibilitat d’anar-hi afegint més exposicions realitzades, així com d’altres d’inèdites produïdes des d’INSPAI amb l’objectiu de mostrar la gran riquesa dels fons fotogràfics que hi ha dipositats en aquest centre.
4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29nov180x180-cat

Et poden
Interessar
...