FCC-Segell-banner4
Vicenç Todolí presenta, des de Barcelona, un contramodel a ARCOmadrid

Certàmens

Vicenç Todolí presenta, des de Barcelona, un contramodel a ARCOmadrid

bonart barcelona - 03/02/12
banner web TA22_bonart_180x180Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356
El món de les fires d'art a Barcelona es torna a moure. Vicenç Todolí, exdirector de la TATE Modern i actualment president de la comissió artística del Centre Botín de Santander ha preparat una proposta per endegar una fira d'art contemporani a Barcelona. La proposta li ha arribat a Todolí des de Fira de Barcelona que, des de fa temps, està gestionant la possibilitat d'enllestir un projecte d'aquestes característiques.

Vicent Todolí pretén que la nova fira sigui una bienal/fira que se celebraria en el recinte de fira de Barcelona. Es posaria en marxa l'any 2013. El projecte es vol donar a conèixer abans de final de febrer. Es vol tenir a Barcelona un esdeveniment cultural que faci la competència a ARCOmadrid, la fira capdavantera d'art contemporani a l'Estat espanyol.El projecte de Todolí té un format propi; el protagonisme no serà exclusiu de les galeries. Hi tindran molt a veure els artistes. Un equip de comissaris escollirà els artistes participants que pendran part avalats i recolçats per les seves galeries.

Actualment se celebra a Barcelona la fira Swab i el festival Loop pel que fa a l'art contemporani i a les videoinstal·lacions.

A la fotografia de Carmen Valiño (El País), Vicenç Todolí en la seva època com a director de la Tate Modern de Londres.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura