SAC-Bonart-817x88

Exposicions

La "Mostra de fotoperiodistes Girona 2011" arriba a Vilamacolum

bonart Vilamacolum - 10/02/12
Banner-180x180-CATBaner_Malagrida_Bonart_360x356px
Vilamacolum acollirà, del 10 al 26 de febrer, l’exposició Mostra de fotoperiodistes Girona 2011; una exposició organitzada per la Comissió de Fotoperiodistes del CPC-Girona, el CPC-Girona i el Centre Cultural la Mercè de Girona, amb la col·laboració de la Diputació de Girona.

Aquesta exposició recull una petita part del treball que els fotoperiodistes gironins han realitzat durant l’any 2011. La mostra recupera l’esperit de les exposicions de Premsa Gràfica ?una cita anual que va començar a finals dels anys vuitanta i que es va celebrar fins a l’any 2000? i inclou 29 retrats fets per professionals gironins o que treballen a les comarques gironines.

Malgrat que tots els fotoperiodistes participants han aportat un retrat (un dels formats més utilitzats en el fotoperiodisme i també un dels que dóna més joc), les fotos que es podran veure en la mostra són molt variades, ja que cada una transmet, en certa mesura, la manera de treballar del seu autor. Algunes de les imatges que s’exposaran són de personatges coneguts, d’altres són de persones anònimes; algunes han estat publicades, i d’altres són inèdites; algunes són fotografies d’estudi, i en d’altres s'ha preferit apostar per l’espontaneïtat; n'hi ha en color, en blanc i negre…

L’exposició es va poder veure per primera vegada el mes de setembre passat al Centre Cultural la Mercè de Girona, i ara, la Diputació de Girona li ha donat una dimensió territorial fent-la arribar a Vilamacolum.

Et poden
Interessar
...

300x600-Gaudí - Gene