FCC-Segell-banner4
Sara Cosulich nova directora de la fira d\'art contemporani Artissima

Certàmens

Sara Cosulich nova directora de la fira d'art contemporani Artissima

bonart torí - 11/02/12
q2w-MKl4Banner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
La junta directiva de la Fundació Torino Museu ha elegit Sara Cosulich Canarutto directora de la fira d'art contemporani Artissima que se celebra el mes de novembre a Torí (Itàlia). Cosulich substituirà Francesco Manacorda director de la fira els anys 2010 i 2011 i actualment director artístic de la Tate Liverpool

El Comitè que va elegir Cosulich va decidir unànimement propossar el seu nom a la Fundació Torino Museu. La nova directora ha manifestat que "estic emocionada per assolir la direcció d'Artissima", afegint que "accepto aquesta tasca amb entusiasme. Francesco Manacorda ha deixat el llistó molt alt i jo vull contribuir a mantenir aquest nivell".

Sarah Cosulich Canarutto (Trieste, 1974) va col·laborar en la posada en marxa del Cardi Galeria de Caixa Negra. L'any 2010 va treballar en diferents col·leccions privades de Suïssa. Del 2004 al 2008 va desenvolupar el càrrec de conservadora del Centre d'Art Contemporani de Vil·la Manin (Udine), on va comissarià vint exposicions. Ha treballat en museus a Berlín i Londres, i el 2003, era conservadora d'ajudanta del director Francesco Bonami a la cinquantena Art Internacional Exposició del Venice Biennale. Ha col·laborat en diferents revistes d'art. És l'autora de les monografies de Jeff Koons (2006) i Gabriel Orozco (2008) que va publicar Supercontemporanea Sèrie (Electa Mondadori).

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88