Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Certàmens

La Fira DeArte se celebrarà en el Palau de Medinaceli del 28 d'abril al 6 de maig

La Fira DeArte se celebrarà en el Palau de Medinaceli del 28 d\'abril al 6 de maig
bonart medinaceli - 13/02/12
La Fundació DeArte Contemporani, entitat gestora de la Fira DeArte, organitza la seva onzena edició de la fira d'art contemporani que tradicionalment organitzava a Madrid. Tindrà lloc del 28 d'abril al 6 de maig. El Palau Ducal de la Vila de Medinaceli, compta amb una superfície de més de 2.500 m2 dedicats a l'art contemporani i, segons l'organització, és un marc ideal per a aquest esdeveniment ja que combina classicisme i modernitat. DeArte promocionarà, tal com ve fent des de l'any 2001, l'art contemporani en els seus diversos estils i tendències. Aquesta oberta a artistes i entitats públiques i privades les finalitats de les quals siguin el foment i la promoció de l'art contemporani. Tindrà les mateixes característiques que les deu edicions celebrades a Madrid durant la seva primera dècada. D'aquesta manera aproparà l'art contemporani a Castella i Lleó i serà un referent artístic nacional per a ciutats tan emblemàtiques com Saragossa, Logronyo, Soria, Guadalajara o Madrid. El Pati Renaixentista i 10 sales d'exposicions acolliran l'obra d'un centenar d'artistes presentats per diversos estaments: comissaris, artistes i entitats públiques i privades.
La Fira DeArte va néixer amb el suport de la Comunitat de Madrid i ha comptat des del seu inici amb el suport de l'Ajuntament de Madrid i el Ministeri de Cultura i de l'Estat. L'organització espera comptar amb el suport de les institucions sorianas tant públiques com a privades. Segons el seu director Miquel Tugores, la Fundació DeArte espera que tots els sectors beneficiats per una convocatòria nacional d'aquest tipus contribueixin a l'èxit de la fira. Tant el sector cultural com l'empresarial, especialment el turisme, es beneficien d'iniciatives com aquesta declara l'alcalde de Medinaceli, Felipe Utrilla.
En el seva onzena edició els organitzadors esperen convocar a un centenar d'artistes amb més de 500 obres que segons estima l'organització visitaran més de deu mil persones. La Fundació DeArte, en tres anys, ha realitzat en el Palau Ducal 58 exposicions, 12 concerts i diversos actes culturals i socials que han estat visitats per més de 35.000 persones.
Banner-Eggleston-180x180px_v1-cat180x180 px

Et poden
Interessar
...