FCC-Segell-banner4

Certàmens

"Art in Xina" organitza una trobada amb Liang Shaoji demà a ARCOmadrid 2012

bonart madrid - 16/02/12
thumbnail_BANNER BONART (2)Eude, generic
La revista Art in Xina, amb motiu de la presentació del seu quart número a ARCOmadrid organitza demà dia 17 de febrer a les 14 h. una trobada amb Liang Shaoji, reconegut artista xinès i portada d'aquesta edició. Com un artista únic en l'escena de l'art contemporani a Xina, Liang Shaoji explora l'impacte de la vida i la humanitat en la societat i la cultura, mitjançant la creació d'una interacció única entre l'home i la naturalesa. Totalment dedicat a l'art, aquest gran mestre ha participat en la Biennal de Venècia (1999), la Biennal d'Istanbul (1999) i la Biennal de Xangai (2000, 2006). Guanyador del  premio Príncep Claus Awards en 2010, tant per les seves obres, que capturen vívidament la unitat entre la naturalesa i la humanitat encarnada en la cultura tradicional xinesa; com per la seva qualitat com a artista que, indiferent a la fama i a la riquesa, s'ha compromès de tot cor amb la pràctica de l'art, explorant amb molt esforç la connexió home-natura.

El passat 14 de febrer es va inaugurar en Gao Magee Gallery la primera exposició de  Liang Shaoji a l'Estat espanyol, que es pot visitar fins al proper 8 d'abril. En aquesta exposició es presenten vuit peces de les obres en forma d'instal·lacions i de vídeo utilitzant materials frescos com: cucs de seda, capolls i
fils de seda, construint un delicat context per a la contemplació sobre la vida, el temps i els canvis subtils inherents a la cultura tradicional.
per a la seva comprensió.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021