Banner 817x68 CAT

Notícies

Bernardo Laniado-Romero, ex-director del Museu Picasso de Màlaga, nou director del Museu Picasso de Barcelona

bonart Barcelona - 18/02/12
Bernardo Laniado-Romero, ex-director del Museu Picasso de Màlaga, nou director del Museu Picasso de Barcelona
AAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-land180x180-1
La comissió d’experts, un cop analitzades i valorades  les 15 candidatures presentades per dirigir el Museu Picasso de Barcelona, proposarà el nomenament de Bernardo Laniado-Romero (Guayaquil, Equador, 1964). Laniado-Romero ha estat director del Museu Picasso de Màlaga entre el 2004 i el 2009, i la seva formació acadèmica es va desenvolupar a l'Institute of Fine Arts de la New York University. Per Jaume Ciurana, tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l’Ajuntament de Barcelona, "el Museu Picasso enceta una nova i il·lusionant etapa amb Laniado-Romero al capdavant. Espero que el nou director vinculi encara més la figura  de Pablo Picasso a Barcelona i Catalunya. Tindrà tot el suport de l'Ajuntament de Barcelona per desenvolupar el seu projecte cultural al màxim nivell possible."

La comissió d’experts l’han format el crític i historiador de l’art i membre del Consell de Cultura de Barcelona Daniel Giralt-Miracle; l’exdirector de la Tate Modern de Londres i comissari Vicent Todolí; l'historiadora de l'art Marilyn McCully; la directora adjunta del Centre Pompidou de París Brigitte Léal; el director de Patrimoni, Museus i Arxius de l'Institut de Cultura de Barcelona, Josep Lluís Alay; la directora de la Fundació Miró, Rosa Maria Malet; i el director de Promoció dels Sectors Culturals de l'Institut de Cultura de Barcelona, Llucià Homs, aquest últim per delegació de la gerent de l'ICUB, Marta Clari.

Bernardo Laniado-Romero substituiex Pepe Serra que es va incorporar a la direcció del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68