BannerFCC_Bonart

Exposicions

"Art en acció", exposició per contribuir al pagament de les multes imposades a Acció Cultural

\
marta-sentis-bonart-180x180FM_Bonart-180x180px-Online
bonart - valència - 19/02/12
Octubre Centre de Cultura Contemporània del carrer Sant Ferran, 12 de València inaugura el dijous dia 23 de febrer a l'exposició Art en acció que es podrà visitar fins l'1 d'abril. La mostra està produïda per Acció Cultural del País Valencià i l'Octubre Centre de Cultura Contemporània. Ha dissenyat la mostra el col.laborador de bonart, Ricard Silvestre.

L’exposició Art en Acció recull les obres donades a Acció Cultural del País Valencià per més d’un centenar d’artistes del nostre país, que es posen a la venda per a contribuir al pagament de les multes imposades a Acció Cultural pel govern del president Francisco Camps, de la Generalitat Valenciana, amb motiu de les emissions de TV3 al País Valencià.

Les diverses multes ascendeixen a la quantitat de més de 900.000 euros (incloent-hi penalitzacions i interessos de demora), de la qual l’entitat ha aconseguit pagar un 50% gràcies a les aportacions populars i a les obres d’art que ja ha aconseguit vendre. El 50% restant és reclamat ara sota amenaça d’embargament dels béns de l’entitat, entre els quals s’inclou el propi edifici de l’Octubre CCC.

Acció Cultural vol agraïr publicament el gest extraordinàriament generós realitzat per la comunitat d’artistes plàstics i visuals que van respondre a la crida efectuada per Andreu Alfaro, Antoni Tàpies i Miquel Barceló en nom de l’associació i d’altres entitats solidàries. Acció Cultural agraeix també les adhesions de particulars i d'entitats que, bé a través de donatius, bé a través de la compra d’aquestes obres d’art, contribueixen al pagament de les multes.

A la imatge, Miquel Barceló un dels col·laboradors de la campanya.

Et poden
Interessar
...