817x68-cat

Exposicions

Gabriel Campuzano exposarà "Stories" a la Galeria H20 el proper mes de març

Gabriel Campuzano exposarà \
bonart barcelona - 20/02/12
Gabriel Campuzano exposarà Stories del 20 de març al 20 d'abril del 2012 a la Galeria H20 del carrer Verdi, 152 de Barcelona.

Campuzano diu que "el meu treball fotogràfic indaga –més enllà del projecte– entorn de la idea d'arxiu, entès com a contenidor dels registres de la memòria pròpia. Tant per fer-la tangible, com per documentar l'imaginari personal. Els projectes que porta a terme i Arxius d'una Memòria (que manca d'un termini determinat i no té final) estan sempre connectats: Bé perquè són generats pel propi arxiu, mitjançant la reordenació dels seus discursos interns, o bé perquè les noves imatges creades formaran part dels seus continguts predefinits. Ara com ara conté unes quatre mil fotografies originals, realitzades sobre pel·lícula instantània manipulada, amb un llenguatge que estableix la seva personal metàfora amb la memòria. Amb la contracció del temps detingut, l'acumulació i la superposició dels records.

Stories és un projecte que neix en l'espai més personal d'aquests arxius i es troba lligat a la literatura, des del meu propi punt de vista: Com a lector. Aquesta narració d'imatges es relaciona amb alguns dels més coneguts relats de l'escriptor J. D. Salinger que sempre, d'una forma o una altra, m'ha impressionat i estimulat. El projecte fotogràfic es recolza fermament sobre les seves sòlides estructures narratives, però abans de res reordena –una vegada més– el contingut d'Arxius d'una Memòria per posar en contacte l'experiència pròpia amb la ficció".
inclassificables180x180CAT

Et poden
Interessar
...