JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

El 'Seny i rauxa a Les Santes' de Mataró arriba a la sisena edició

El \'Seny i rauxa a Les Santes\' de Mataró arriba a la sisena edició
bonart mataró - 17/07/19

Arriba la sisena edició de la Festa de Seny i Rauxa de La Destil·leria, un dels esdeveniments culturals, socials i artístics emblemàtics de Mataró. I com cada any, diversos artistes participen a l’exposició col·lectiva Seny i Rauxa a Les Santes, l’epicentre de la festa.

La mostra s’ha convertit en un punt de trobada per a artistes de tot Catalunya i ha esdevingut una oportunitat per a nous creadors que han trobat a La Destil·leria un espai per ensenyar els seus treballs. Enguany hem reunit una desena d'artistes del món de la il·lustració de diferents punts del territori com: Morad Abselam, Laia Carrera Crespo, Marta Floriach, Jana Gràcia, Romina Martí, Núria Piqué, Sitcantallops, Bego Terradas i Carolina Veciana.

La inauguració serà el dia 20 de juliol a dos quarts de set de la tarda i la presentació anirà a càrrec de la historiadora de l’art Ruth García. Aquest dia també podreu aprofitar per visitar l’Escola de joieria de La Destil·leria, on hi hauran exposades algunes de les obres i treballs de les alumnes d’aquest curs 2018/19. 

A la imatge, detall de la Destil·leria.
Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90