banner-elscatala-817x88px
Presentació del Sonar360º, la cúpula dedicada a l\'audiovisual immersiu

Notícies

Presentació del Sonar360º, la cúpula dedicada a l'audiovisual immersiu

Baner_Esteva_Bonart_360x356thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La cúpula inmersiva de dinou metres de diàmetre, ubicada a Sònar de Dia, comptarà els dies 18, 19 i 20 de juliol de 2019 amb una programació exclusiva comissariada per Sónar+D i The Mediapro Studio formada per set peces audiovisuals d'estrena.

El dia 18 de juliol arrenca Sónar+D, el 7è Congrés de Tecnologies Creatives, amb una amplíssima oferta de conferències, masterclass i una àrea expositiva en la qual s'hi pot veure, tocar i descobrir novetats i projectes al voltant de la cultura digital, la innovació, la realitat virtual o la intel·ligència artificial.

La cúpula immersiva també comptarà amb la projecció de Chain Opera, darrer treball de Holly Herndon i Mat Dryhurst, que uneix Intel·ligència Artificial i veu; una peça de Vincent Houzé, artista digital que explora la diversitat de les formes de vida terrestres; i una altra del compositor alemany Robot Koch i l'artista visual Mickael Le Goff, que presentaran un viatge a través de l'espai-temps. A més, cada dia es podrà gaudir de l'espectacle en directe en format fulldome de la visualista Alba G. Corral i el músic Alex Augier.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Fons_d'Art_Banner_2022