Banner-Eggleston-1280x150px_v1-cat

Notícies

El mes de març, especial de la revista "bonart" dedicat a la figura d'Antoni Tàpies

El mes de març, especial de la revista \
bonart girona - 28/02/12
El número del mes de març de la revista bonart, que sortirà a la venda el dia 1, inclou un especial dedicat a la figura d'Antoni Tàpies, l'artista català que va morí el passat mes de gener del 2012 a Barcelona.

La figura de Tàpies es analitzada en aquest número especial de la revista, entre d'altres, per Arnau Puig, l'únic supervivent de Dau al Set; el pare Laplana, que explica la presència de Tàpies a Montserrat; l'artista Eduard Arranz-Bravo; Alícia Ventura, comissaria de l'exposició de Tàpies al MACA d'Alacant; Xavier Barral, que escriu sobre Tàpies i el mitjó; Arcadi Calzada, que es refereix a la vinculació de Tàpies al Barça i a la Fontana d'Or de Girona i Pep Vallès.

El número del mes de març de bonart també presenta, entre d'altres informacions, un ampli reportatge del Saló Antic i Modern que se celebrarà a Fira de Barcelona, amb articles d'Aina Mercader, Artur Ramon i Dolors Junyent; l'anàlisis a la setmana de les fires de Madrid, amb l'opinió de Beatriz G. Moreno, el galerista Fidel Balaguer i l'artista Josep Perpinyà i una entrevista amb Llucià Homs, de l'Institut de Cultura de Barcelona.

A la foto, Tàpies a Montserrat. 

180x180-catBonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)

Et poden
Interessar
...