Visites Palau Moja_1280x150

Convocatòries

Entrega de premis del catorzè Concurs de pintura jove d'Anquin's-Caixa Penedès

Entrega de premis del catorzè Concurs de pintura jove d\'Anquin\'s-Caixa Penedès
bonart reus - 29/02/12
Avui, dia 29 de febrer a les 19.30 h. s'ha celebrat a la galeria Artloft de Reus l'entrega de premis del catorzè Concurs de pintura jove d'Anquin's-Caixa Penedés.

El jurat del 14è Concurs de Pintura Jove, organitzat per la galeria Anquin’s de Reus i patrocinat per l’Obra Social Caixa Penedès, va concedir les beques de l’Obra Social Caixa Penedès a Oliver Roura (Barcelona, 1978), per l’obra Inversió#45; a Aurembiaix Sabaté (Solsona, 1980), per Mon sió i a Albert Arribas (Blanes, 1981), per Composició nocturna. La beca Maria Josepa Giner, atorgada per la galeria Anquin’s i Artloft, va ser per a Ivan Franco (Barcelona), per A Orillas del Helesponto. L’accèssit bonart ha estat per a Adrià Ciurana Geli, per Al Miró de Gos Bordant la Lluna.

El concurs ha rebut un total de 90 dossiers d’arreu del país. El jurat d’aquesta edició ha estat format per Eduard Arranz-Bravo (artista), Tom Carr (artista), Antoni Gistau (cap de l’Obra Social de Caixa Penedès), Pepa Quinteiro (directora de la galeria Anquin’s) i Ricard Planas (director de la revista bonart).

L’acte de lliurament de les beques servirà de cloenda de l’exposició que es va obrir el 26 de gener amb les obres dels artistes seleccionats: Marc Currià, Joan Lillo, Alberto Riera, Carlos Sagrera, Albert Arribas, Aurembiaix Sabaté, José Ramón Borrás, Joan Cabrer Piza, Rubén Martínez Riera, Anna Llimós Vidal, Víctor Solanas Díaz, Núria Rion Virgili, Alejandro Pajares, José Miguel Scheroff, Ronda Bautista, Ivan Franco, Adrià Ciurana i Oliver Roura. L’exposició amb les obres seleccionades es podrà veure des del 15 de març fins al 8 d’abril a l’aula de Cultura de Caixa Penedès-Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca del Penedès.

A les imatges, a dalt, Antoni Gistau, cap de l'obra social de Caixa Penedès; Oliver Roura, un dels becats i Xavier Freixedas, cap de comunicació de Caixa Penedès. A sota, els guanyadors, esponsors i organitzadors del concurs. 

 
inclassificablesthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...