SAC-Bonart-817x88

Certàmens

La fira Swab subhastarà "100 Toyz" per recaptar fons per la Fundació Lluita contra el Sida

bonart Barcelona - 08/03/12
SAC-Bonart-180x180Baner_Enkaoua_Bonart_360x356px
Swab, la Fira d'Art Contemporani que aquest any celebra la seva cinquena edició, ha organitzat una subhasta benèfica en benefici de la Fundació Lluita contra la Sida. Sota el nom de Swab Toyz by FLS, l'arquitecte expert en Art Toyz Juan Redón ha comissariat un projecte en el qual 100 artistes i dissenyadors nacionals i internacionals realitzaran una intervenció artística sobre un Toyz amb l'objectiu de convertir-los en 100 peces úniques i exclusives que se subhastaran a la web de Swab així com durant la Fira, que tindrà lloc del 23 al 26 de maig de 2012. Durant aquests dies, els Toyz es podran veure en una exposició a la Fira així com en un catàleg que ajudarà a donar a conèixer el projecte en l'àmbit internacional i potenciar la presència d'alguna de les peces en fires europees.

Entre les figures que col·laboren amb Swab Toyz by FLS es troben destacats artistes com Manuel Ocampo, Crajes, Silvia Prada, Boris Hoppek, Catalina Estrada, Eugenio Merino, Emilio García, Eric Mark Sandberg, Sixeart, Andrea Canepa i Elena Monzo; dissenyadors de moda, com Julie Sohn i Custo Barcelona, dissenyadors gràfics com TvBoy, Chu Uroz, i Mariscal; músics com Alaska i cineastes com Isabel Coixet. Tots ells han rebut un Toyz Qee de 8” blanc i han treballat sobre ell de forma lliure, sense un tema comú, amb l'objectiu d'aconseguir que cadascuna de les peces sigui única, excepcional i, en certa manera, representativa del seu autor.

A més de la subhasta, el projecte Swab Toyz by FLS inclou una exposició que es podrà veure durant els dies de la Fira i que recollirà les 100 peces creades pels artistes i dissenyadors. Aquesta exposició generarà un catàleg que permetrà a l'organització moure el projecte a nivell internacional, així com afavorir la seva difusió i presència en diversos esdeveniments i cites artístiques, especialment en Fires d'Art europees.

La totalitat dels beneficis de la subhasta es destinaran a la FLS, considerada tot un referent mèdic internacional pels seus avanços en la investigació sobre la sida. Amb aquesta iniciativa, Swab pretén aportar una nova dimensió a la Fira, que després de sis anys de vida s'ha situat en l'avantguarda de l'Art Contemporani aconseguint una gran projecció internacional i convertint-se en un cita anual amb la creació artística més actual.

Et poden
Interessar
...

BANER_BIENNAL_Bonart-400x68