banner-elscatala-817x88px
Alfred Lichter inaugura la seva fundació a Alaró

Notícies

Alfred Lichter inaugura la seva fundació a Alaró

bonart alaró - 15/03/12
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
Alfred Lichter (Alemanya 1917) inaugura el proper diumenge 18 de març, a Alaró, la seu d'aquesta institució que servirà per donar a conèixer la seva trajectòria. La Fundació Lichter es troba situada a la localitat d'Alaró, poble en el qual l'artista resideix des de fa 30 anys, i en el que ha desenvolupat, una part important de la seva trajectòria artística com a pintor i escultor. La Fundació, el president és el senyor Bernd Pederzani, i vicepresidenta la senyora Gabriele Lichter-Kotterba, té com objectiu donar a conèixer el treball d'Alfred Lichter, tant a nivell nacional com internacional. Amb la creació de la fundació, Lichter disposarà d'una insitució que vetllarà i treballarà perquè la seva obra sigui apreciada i valorada.

Prop d'un miler d'obres seran dipositades a la Fundació, pintures i escultures, significatives creades al llarg de la seva extensa trajectòria. Aquestes, davant la impossibilitat de ser exposades en la seva totalitat, seran objecte d'estudi i amb elles s'organitzaran diferents mostres temàtiques, que ens aproparan a l'artista ia la seva obra.

L'exposició El camí comissariada per Tomeu Simonet, que inaugurarà la Fundació, pretén un acostament a l'obra actual de Lichter, a través d'obres anteriors, amb un recorregut, mitjançant el qual descobrirem primer els seus treballs recents, i que ens portarà cap a les primeres obres abstractes que l'artista va anomenar "Essential Art" i que va realitzar en 1981, sent exposades a la Galeria Adam Seide a Frankfurt aquest mateix any.

Foto: Lola Gómez

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig