FCC-Segell-banner4
Juan Uslé prepara una exposició a la Galeria Joan Prats

Exposicions

Juan Uslé prepara una exposició a la Galeria Joan Prats

bonart barcelona - 20/07/19
Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat180x180
El títol de la nova exposició de Juan Uslé a la Galeria Joan Prats, 'El jardín censurado' al·ludeix metafòricament a la pintura, tema central de tota la seva obra. S'inaugurarà el dia 5 de setembre a les 19 h. coincidint amb la posada en marxa de la temporada artística.

En paraules d'Uslé: "Parlant de pintura, jo també parlaria del seu tremolor, de la seva 'no fixació', del seu recorregut o, millor encara, del que entenem com a desplaçament."

Formades per pinzellades repetides, tot i que mai idèntiques, les seves obres es caracteritzen pel moviment i el ritme, i invoquen l'entorn que li envolta, i alhora, l'energia de les pulsions del cos. Uslé crea un idioma pictòric on es barregen aspectes formals o metalingüístics amb la seva experiència vital, així com al·lusions al temps i al propi procés de creació. Segons Juan Uslé: "El temps és allò que ens queda. Jo ho concebo com una superfície horitzontal on es diposita i transfiguren successos del passat i del futur. Moltes de les meves obres petites semblen prolongar-se, estendre's en l'espai. Suggereixen un anomenem-li paisatge o espai de múltiples horitzons juxtaposats".

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68