banner-elscatala-817x88px
#trending utopics és la proposta expositiva de Parera, Pielias i Vidal al Museu

Exposicions

#trending utopics és la proposta expositiva de Parera, Pielias i Vidal al Museu

bonart granollers - 15/03/12
Gif_Viladot_180x180_2BONART-180x180-Cervells
#trending utopics és la proposta expositiva de Jaume Parera, Helena Pielias i Ferran Vidal, comissariada per Pere Báscones, que es podrà visitar al Museu de Granollers del 22 de març al 17 de juny del 2012. Una mostra que reafirma l'aposta de la Sala Ciutat com un espai expositiu  dedicat a la difusió i reflexió de l'obra i dels artistes vinculats al territori.

Pere Báscones, amb la seva mirada, ha configurat el fil conductor i el nexe d'unió de l'obra d'aquests tres artistes de trajectòries individuals, que avui presentem en un mateix espai expositiu, on ens mostren el seu treball més recent, en què utilitzen disciplines diverses per expressar el seu pensament i l'entorn on viuen. “El que li podem demanar, com a mínim, a una exposició d'art és que ens desperti la curiositat, que ens convidi a descobrir la realitat des d'una altra mirada, i que ens interpel·li i ens qüestioni sobre el que veiem i sentim. L'art ens pot arribar a agradar, a impactar, a emocionar o a fer pensar... però, en qualsevol cas, no ens hauria de deixar indiferents i cal reivindicar el paper d'un art capaç d'agitar la nostra imaginació i la nostra sensibilitat.

Aquesta exposició mostra el treball recent d'uns artistes locals que han superat ja l'etiqueta d'artistes emergents i que es troben lluitant per la consolidació de la seva activitat creativa. Tots tres coincideixen a presentar diversos treballs seriats, fet que ens permet interpretar millor el sentit de les obres en el seu conjunt i ens revela el fet processual i encara obert d'aquests projectes. També és destacable la consolidació d'un llenguatge i un discurs propi, en aquest cas amb la utilització de disciplines tradicionals, aspecte que no els impedeix de ser plenament actuals i contemporanis, i connectats a una realitat digital latent.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner