FCC-Segell-banner4
L\'exposició \

Exposicions

L'exposició "Dani Duch. Fotografia de premsa" arriba a Llívia

bonart llívia - 17/03/12
banner web TA22_bonart_180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Dani Duch: Fotografia de premsa, 1979-2011 és una exposició de fotografies dedicada al fotoperiodista Dani Duch. Es va inaugurar per primera vegada a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona el passat mes d'octubre, i ara, a Llívia, comença el seu cicle itinerant per diferents sales d'exposicions de les comarques gironines.

Les imatges d'aquesta exposició provenen de les més de 40.000 que formen el Fons Fotogràfic Dani Duch, gestionat per INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, les quals abracen tots els anys de la seva trajectòria professional, des dels seus inicis a les comarques gironines (1979) fins que va ocupar la corresponsalia de La Vanguardia a Madrid.

Les imatges que formen l'exposició han estat seleccionades d'aquest conjunt, i s'han plantejat des d'una vessant retrospectiva, amb l'objectiu que mostrin el procés de transformació de l'obra de Duch i així s'arribi a tenir una visió general de la seva trajectòria professional.

L’exposició palesa els canvis, tant tècnics (amb el pas de la fotografia analògica a la digital, i la consolidació d’aquesta darrera) com socials, polítics i culturals, experimentats i assimilats per Dani Duch des de la fi de la dictadura fins al moment actual.

L'objectiu de l'exposició és donar a conèixer el fotògraf i, sobretot, la seva obra, de manera que posa a l'abast de tothom els fons fotogràfics producte de les donacions de fotògrafs o particulars a INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona.

L'exposició es podrà veure del 16 de març a l'1 d'abril de 2012, de dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 15 a 17 h, i els diumenges de 9 a 13 h, a la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Llívia (carrer del Forn, 11).

A la imatge, dona fent mitja al carrer davant un portal amb cartells electorals. Girona, 20/20/1982 (Foto Dani Duch).

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura