M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
Seixanta artistes a la Fira d\'Art de Sitges que se celebrarà el 24 i 25 de març

Certàmens

Seixanta artistes a la Fira d'Art de Sitges que se celebrarà el 24 i 25 de març

bonart sitges - 20/03/12
EKHO_banner180x180Peral_Banner-Bonart_180x180
La XIXè edició de la Fira d'Art de Sitges se celebrarà els dies 24 i 25 de març, i comptarà amb la participació d'uns 60 artistes que es distribuiran en més de 50 estands. L'objectiu d'aquest mercat de venda i de promoció de l'art és donar a conèixer els artistes plàstics de Sitges i de les comarques del Penedès i el Garraf, i d'altres indrets.?La fira se celebrarà a l'envelat del Passeig de la Ribera d'11 a 21 h. i diumenge 25 de març, d'11.00 a 20.00 hores

A banda de l'exposició, la Fira d'Art proposa activitats paral·leles. Dissabte a la una del migdia, l'envelat acollirà la presentació del llibre El secret de Picasso, de Francesc Miralles. A les sis de la tarda, serà el torn de Latidos. Ramon Vilanova, a càrrec d'Isidre Roset, qui també parlarà de l'obra Andrea Zurek: de la A a la Z.

Per a la jornada de diumenge, Vinyet Panyella presentarà el llibre Tots els Monòlegs de Santiago Rusiñol i, seguidament, el catàleg Santiago Rusiñol. La campanya de Poblet de 1889, que arriba en col·laboració amb el Museu de la Vida Rural de L'Espluga de Francolí. Acte seguit, es presentarà la publicació Senhal núm. 131 La mar que se m'enduu, una suite de Camille Claudel amb poemes de la mateixa Vinyet Panyella i fotografies de Frèia Berg.

Et poden
Interessar
...