Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

Les exposicions d’aquest estiu a l’Arts Sant Mònica

Les exposicions d’aquest estiu a l’Arts Sant Mònica
bonart barcelona - 21/07/19

Un mon paral·lel

Comissariada per Joan Fontcuberta i produïda per Roca Umbert Fàbrica de les Arts, mostra el treball de dotze artistes que utilitzen Google Street View com a espai d'experiència i finestra a una representació virtual de la realitat. Els projectes recorren un ampli ventall d’opcions tot explorant qüestions de percepció del territori, paisatge, tecnologia i representació virtual de la realitat. Els artistes que hi participen són: Azahara Cerezo - Roberto Feijoo - Andrés Galeano – Sasha R. Gregor - Albert Gusi - David Mayo - Jonay PMatos - Alberto Salvan - Txema Salvans - Mario Santamaria - Ruben Torras Llorca - Bárbara Traver.

Les imatges Eco. Isaki Lacuesta

El Centre Pompidou de París va acollir el 2018 una retrospectiva d'Isaki Lacuesta, comissariada per Sylvie Pras i coordinada per Judith Revault. En aquesta exposició es van presentar dues noves instal·lacions, Les imatges eco i Els films dobles que recreaven imatges sorgides tant  de creacions anteriors com de noves filmacions en diversos indrets del món.

Les dues videoinstal·lacions estrenades a París es presenten ara a Catalunya formant part de l'exposició "Les imatges eco", la qual incorpora dues obres més, la videoinstal·lació La tercera cara de la Lluna (que Lacuesta va crear especialment per a la capella de Sant Nicolau, al Bòlit de Girona, en col·laboració amb l'escultor gironí Pep Admetlla i que ara s’adapta a l’espai d'Arts Santa Mònica), i una obra nova, L’acusat, la qual s’estrena a l’Arts Santa Mònica.

 L’exposició es completa amb fotografies de dos autors relacionats amb l’obra fílmica d’Isaki Lacuesta: Jorge Fuembuena i Oscar Orengo.

Autogeo Matei Glass

L’exposició està formada per una sèrie de fotografies i dos vídeos on cada imatge en conté una altra. Les imatges de Matei Glass, alhora estranyes i familiars, són imatges de l’espai que ressona entre l’aquí i l’allà.

A la imatge, detall d'una fotografia de la mostra d'Isaki Lacuesta.

Nial nou-180x178Eude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal