FCC-Segell-banner4
La Fundació Chirivella inaugura la Sala d\'Arcs amb una exposició de Carlos Fernández-Pello

Notícies

La Fundació Chirivella inaugura la Sala d'Arcs amb una exposició de Carlos Fernández-Pello

bonart valència - 26/03/12
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021BONART_180x180
A punt de complir-se gairebé set anys de la posada en marxa de la Fundació Chirivella Soriano és moment de sumar i evolucionar per continuar consolidant-se dins del panorama artístic. Sens dubte des del principi la Fundació ha estat conscient de la importància de donar veu als artistes més joves a través de la seva participació en algunes de les exposicions col·lectives organitzades en aquests últims anys.

Aquesta vegada la Fundació Chirivella ha fet un pas més enllà i ha dotat el museu d'un espai específic destinat a recolzar i promocionar als joves creadors del nostre país. És en aquest context on sala d’arcs pren el protagonisme. Sala d’arcs es presenta com un projecte expositiu i editorial proposat des de la Fundació Chirivella Soriano amb la intenció de crear un espai paral·lel, però complementari a la programació habitual del museu, amb una atenció preferent cap a les creacions dels joves artistes del panorama actual.

La primera exposició, que suposa el punt de partida del projecte sala d’arcs, està dedicada a l'artista Carlos Fernández-Pello (Madrid, 1985). La proposta plantejada per a la Fundació Chirivella Soriano, reafirma les seves línies d'investigació desenvolupades durant aquests últims anys: el desig de crear relats que reflexionin sobre la representació de el “real” i la relació entre la imatge i el textual.

La primera mostra a la Sala d'Arcs es podrà visitar fins al 22 d'abril del 2012.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88