FCC-Segell-banner4
Artur Ramon Art al Salon du Dessin de París

Certàmens

Artur Ramon Art al Salon du Dessin de París

bonart - 29/03/12
Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat220317_Verdu_Bonart-180x180
La galeria barcelonina Artur Ramon Art participa per quarta vegada consecutiva com a únic representant nacional a la millor fira de dibuix a nivell internacional, Salon du Dessin de París (Palais de la Bourse, estand 9) que se celbra fins al 2 d'abril del 2012. La galeria presenta una selecció amb gran presència d’artistes espanyols i italians de la talla de Giovanni Francesco Barbieri “il Guercino”, Benedetto Luti, Vicente López, José Camarón, Rafael Ximeno Planes o Antonio González Velázquez.  Artur Ramon Art consolida la seva aposta pel dibuix en l’any del 21è aniversari del Salon du Dessin, que se celebrarà fins el 2 d’abril al Palais de la Bourse.

Destaquen també l’impressionant dibuix de Pancrace Bessa Estudi de mandíbula de gavial i estudis d’ostres, i tres aquarel·les de perdius de finals del segle XVIII. “Amb aquestes quatre obres recordem l’interès pel món natural que es va produir durant el segle de les llums, en el que van proliferar les il·lustracions per als llibres d’Història Natural”, explica Artur Ramon i Navarro, director de la galeria.

La selecció es completa amb l’excepcional parella de dibuixos preparatoris per estampes de devoció de Vicente López San Cristóbal i San Miguel Árcángel, amb els quals Artur Ramon Art estableix vincles amb el tema central de les conferències del Salon du Dessin que enguany és “Dessiner pour graver, graver pour dessiner le dessin dans la révolution de l’estampe”. El discurs del segle XVIII continua amb un estudi a tinta per a la pilastra de l’entorn d’Alonso Berruguete i tres exemplars espectaculars de José Camarón per endinsar-se en l’art del segle XX amb els esplèndids bodegons a llapis sobre fons negre dels germans Josep i Pere Santilari.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat