benedormiens_Àlvar_suñol_2

Exposicions

"Un llarg camí. Bòsnia, la vergonya d'Europa" de Miquel Ruiz, cedida a Sarajevo

bonart Sarajevo - 05/04/12
\
180x180-1Emociona't_Banner_180x178_1
Una delegació de representants de la Diputació de Girona, encapçalada pel seu president, Jaume Torramadé, ha viatjat fins a Sarajevo per tal de participar activament en els actes de commemoració del 20è aniversari del començament de la Guerra de Bòsnia (1992-1995) i de l'inici del setge a Sarajevo, el 5 d'abril. La Diputació de Girona ha estat convidada especialment per l'alcalde de Sarajevo, Alija Behmen, PH. D perquè sigui una de les institucions col·laboradores en la promoció del projecte del Museu del Setge de Sarajevo i a participar en el debat sobre la iniciativa de crear una xarxa de ciutats i regions anomenada City.net.

Aquesta no és la primera vegada que la Diputació de Girona col·labora amb institucions i entitats que treballen per a la promoció i el foment de la solidaritat i la pau i, especialment, amb les que ho fan des de i per a Bosnia i Hercegovina i, concretament a Sarajevo,  la ciutat que va viure un dels setges més llargs de la història moderna.

Per aquest motiu, també s'ha volgut aprofitar el viatge per realitzar diverses visites institucionals a diferents personalitats del món de la cultura i la política de Bòsnia i Hercegovina i per portar fins a Sarajevo l'exposició de Miquel Ruiz Un llarg camí. Bòsnia, la vergonya d'Europa i cedir-la permanentment al Museu d'Història de Bòsnia i Hercegovina.

Et poden
Interessar
...

Banner 817x68 CAT