Expo Josep Coll 2022 baner
Hugo Martinez-Tormo prepara \

Exposicions

Hugo Martinez-Tormo prepara "Self_destructions" a Kessler-Battaglia

bonart valència - 13/04/12
180x180Baner_Subirachs_Bonart_360x356
Del 4 de maig al 2 de juny Kessler Battaglia del Passatge Giner, 2 de València presenta Self_destructions, instal·lacions audiovisuals. La inauguració s'ha previst el 4 de maig a les 20 h.

Hugo Martínez-Tormo és un jove artista multimèdia i multidisciplinari que a causa de la seva formació tant tècnica i científica com a artística, basa el seu treball i investigació en les relacions existents entre Art, Ciència i Tecnologia. Els seus treballs i instal·lacions han estat mostrats en diferents països i Festivals Internacionals d'Art Electrònic i Noves Tecnologies, com el prestigiós Ars Electrònica de Linz (Àustria), o l'Amber Festival d'Istanbul (Turquia).

Self_destructions, és una exposició que reuneix una sèrie d'instal·lacions audiovisuals i de peces realitzades mitjançant un procés d'erosió sobre paper, en la qual l'autodestrucció és un dels temes principals desenvolupats com a paradigma d'una situació global, establint-se un joc físic entorn de les dimensions, on les dues dimensions del plànol, o les tres del volum, són modificades a través de la quarta dimensió, el temps, l'acció.

Et poden
Interessar
...

728x90