banner-elscatala-817x88px
Fabra i Coats presenta l\'exposició \

Notícies

Fabra i Coats presenta l'exposició "Creadors En Residència als instituts de Barcelona"

bonart barcelona - 14/04/12
Banner300x300Impremta Pages - banner-180x178
El proper dimarts, 17 d’abril, a les 11.30 hores a la Fabra i Coats. Fàbrica de Creació (Sant Adrià, 20) de Barcelona tindrà lloc la presentació de l’exposició Creadors En Residència als instituts de Barcelona, que es podrà veure del 18 d’abril al 12 de maig a la Fabra i Coats. A l’acte hi assistiran el director de Promoció dels Sectors Culturals de l’Institut de Cultura de Barcelona, Llucià Homs; la vicepresidenta del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA), Pilar Parcerisas; el professor de l’Institut Isabel d’Aragó, Miquel Romagosa i Salvador Juanpere, un dels artistes participants en el programa En Residència.

En Residència és un projecte que introdueix l’art contemporani als centres públics d’educació secundària a través del contacte directe i continuat d’un creador amb els estudiants. El projecte proposa als artistes que concebin una obra específicament pensada per ser duta a terme juntament amb un grup d’estudiants d’ESO. Al llarg de tot el curs i dins l’horari lectiu, els alumnes participen en la seva ideació i realització. L’èxit d’aquesta experiència, tant pels creadors com pels estudiants, ha consolidat el projecte com un espai clau a la ciutat per articular el lligam entre l’art contemporani i els adolescents, generant noves formes i contextos de creació.

A la imatge, "Deu mil hores", de Salvador Juanpere. 63 escales en fusta lacada i 21 lingots de bronze, amb els estudiants de 4t d'ESO: Maria Goretti Aparicio, Montserrat Garcia, Jemma Khachatryan, Daniel Linares, Marc Lloret, Fernando Miranda, Isabel Montoya, Luis Morote, Ariadna Nadal, Beatriz Nieto, Laura Pérez, Miriam Rivera, Elena Sánchez i el professor Miquel Romagosa de l'Institut Infanta Isabel d'Aragó de Barcelona.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021