BannerFCC_Bonart

Certàmens

La Fira DeArte ha creuat el seu equador amb notable èxit de públic

La Fira DeArte ha creuat el seu equador amb notable èxit de públic
Banner-Eggleston-180x180px_v1-catLa-Galeria-201602-recurs
bonart - medinaceli - 03/05/12
La XIè Fira DeArte Contemporani que dissabte passat va obrir les seves portes al públic, ha creuat l'equador amb un balanç positiu. Més de tres-centes persones, principalment de Madrid, van acompanyar en l'acte inaugural als artistes presents en la inauguració. Jesus Posada,  president de les Corts espanyoles, va presidir l'acte i va lliurar els premis que atorga la Fundació DeArte. Una Vida DeArte, va correspondre a la singular artista Isabel Muñoz. Blanca del Rio, de 25 anys, va rebre el seu merescut Un Futur DeArte. També es van lliurar els premis Videoclip DeArte, a Juan Antonio Conca i a José Antonio Rojo.

Durant els primers dies les visites s'han succeït totalitzant ja més d'un miler de persones. Els organitzadors esperen que el cap de setmana vinent es repeteixi l'afluència de públic podent aconseguir la xifra total de dues mil assistents a la fira que se celebra per primera vegada a la província de Soria.

La mostra, que reuneix a un centenar d'artistes i més de mig miler d'obres és, segons el seu director Miguel Tugores, la millor de totes les que hem organitzat i en el Palau Ducal s'aprecien i gaudeixen les obres “com un col·leccionista el pugui fer a la seva casa”, conclou Tugores.

La direcció de la Fundació DeArte agraeix a les entitats col·laboradores el suport rebut i anima als sorians a col·laborar adquirint art per al seu delit i per recolzar als artistes. “Adquirir art, –conclou Tugores–, no és fer una simple compra, és recolzar la trajectòria vital d'un artista”.

Et poden
Interessar
...