970x250_appec2021
La Galeria Anquin\'s dóna el tret de sortida al 40 Saló de Maig

Notícies

La Galeria Anquin's dóna el tret de sortida al 40 Saló de Maig

bonart reus - 14/05/12
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW180x180
Després de setmanes de treball i dedicació, la Galeria Anquin’s de Reus ha donat el tret de sortida a la 40a edició del Saló de Maig, amb una inauguració molt emotiva i multitudinària per la que van passar unes 250 persones. Entre elles, s’hi van apropar bona part del 40 artistes que fins al 15 de juny exposaran les seves pintures i escultures a la sala reusenca.

La inauguració va comptar també amb la presència de diverses autoritats que van voler donar el seu suport i la seva felicitació pels 40 anys del Saló de Maig. Entre ells, l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, els regidors Joaquim Sorio i Alícia Alegret, el director dels Serveis Territorials de Cultura, Jordi Agràs, o el President del Gremi de Galeries d’art de Catalunya, Jordi Barnadas.

Durant els parlaments, la Directora d’Anquin’s, Pepa Quinteiro va fer un petit repàs de tot el que han significat les 40 edicions del Saló de Maig i va recordar la vocació de la galeria “d’apropar l’art a tothom, descobrir noves generacions d’artistes, i despertar el gust per l’art”, més enllà dels temps difícils que corren.

A més de la tradicional mostra col·lectiva, per aquest 40 Saló de Maig Anquin’s ha volgut fer una ullada a totes les edicions passades que han escrit la història de la galeria. Per aquest motiu, a l’espai Anquin’s Col·lecció es va inaugurar simultàniament una exposició dels artistes clàssics amb més d’un centenar d’obres del fons de la galeria. Una mostra amb els 40 catàlegs editats, des del 1973 fins avui, completa el repàs històric dels Salons de Maig.

Després de la inauguració, el Vermut Rofes va acollir un sopar on artistes i col·leccionistes van poder gaudir d’una vetllada plena d’art, acompanyats per la mostra Saló de Maig-off, una instal·lació d’escultures a càrrec dels artistes Oriol Teixidor, Jaime de Córdoba y Tom Carr.

El mateix divendres, a l’Espai contemporani Artloft l’artista alforjenca Isabel Saludes va presentar la seva darrera exposició, El so és secret, una selecció de les obres més recents que combina amb harmonia les dues arts que domina aquesta polifacètica artista, pintura i poesia.

 

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]