Expo Josep Coll 2022 baner
El Patchwork, protagonista el 2 de juny a Castell d\'Aro

Notícies

El Patchwork, protagonista el 2 de juny a Castell d'Aro

bonart castell d'aro - 23/05/12
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner_HaPicasso_Bonart_360x356
L’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro ha programat el dissabte 2 de juny al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro tres tallers monogràfics a l’entorn de diverses tècniques de patchwork. Concretament s’han programat els monogràfics Estoig romàntic (10-13 h) i Broda la teva inicial (15-18 h) a càrrec de Myriam Alonso, i Estoig country (15-18 h) a càrrec d’Asun Conesa. La proposta coincidirà amb la celebració del Mercat de Patchwork al nucli antic de la vila, i amb la inauguració del 4t Concurs-Exposició al mateix Castell de Benedormiens. Les tres activitats són una iniciativa de la regidoria de cultura, patrimoni artístic i ensenyament.

Per participar-hi cal inscripció prèvia a la regidoria de cultura de l’Ajuntament i tenen un cost de matrícula entre 35 i 40 euros (T 972 804 207 cultura@platjadaro.com. Les places són limitades. Per a tots els tallers, organitzats amb la col·laboració de El Talleret Escola-Taller, és necessari portar un costurer bàsic amb agulles de cosir de diferent mida, fils, agulles de cap, tisores, didal i fils tipus Mouliné. En relació al Mercat de Patchwork, enguany serà la tercera edició, però la primera vegada que es fa al nucli antic de Castell d’Aro, de 10 a 21 h, tot coincidint amb els tallers monogràfics i amb l’inici de l’exposició (els dos primers anys s’havia fet a Platja d’Aro la diada de l’1 de maig). Hi haurà una vintena d’estands amb llibres, teles i kits relacionats amb aquesta tècnica.

En relació a l’exposició, la inauguració i lliurament de premis de la convocatòria serà també el proper dissabte 2 de juny a les 19 h al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, on es podrà visitar la mostra fins a l’1 de juliol, els caps de setmana i festius d’11 a 13 h i de 17 a 20 h, en entrada lliure i gratuïta. Es guardonarà el millor quilt, millor embuatat a mà, millor embuatat a màquina domèstica, millor embuatat a màquina industrial, millor quilt amb motius infantils, millor quilt col·lectiu, millor aplicació i premi per votació popular entre els visitants a l’exposició.

Et poden
Interessar
...

banner-pablito