banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Generadors d'ombres" de Cristina Busto a Laboral

bonart gijón - 28/05/12
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Culturathumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
LABoral Centre d'Art i Creació Industrial inaugura l'1 de juny a les 20.15 l'exposició Cristina Busto. Generadores de sombras. Afortunadamente, cada día sale el sol, que es podrà visitar fins al 17 de setembre.

El projecte Generadors d'ombres consisteix en la creació d'un set de rodatge, dins de la sala d'exposicions, per tal de realitzar una peça de vídeo en viu, un pla seqüència en directe. Posteriorment, després de la projecció de visuals, aquest escenari roman en l'espai. És important per a l'artista que el públic se senti part de l'obra, que ocupi el seu lloc física i conceptualment, que les coses ocorrin al seu voltant. Un espectacle en directe no seria res sense públic.

En l'actualitat, Cristina Busto treballa amb el vídeo en viu, al qual incorpora ombres (entre altres tècniques) com a projecció directa. No obstant això, sempre s'ha preguntat: Quin sentit té la vida? Les respostes són infinites, des que no té cap sentit fins que som generadors d'ombres. Fora que no hi hagi llum, afortunadament el sol surt cada dia.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura