FCC-Segell-banner4
Silvia Sennacheribbo, un espai artístic que va començar ara fa 40 anys

Notícies

Silvia Sennacheribbo, un espai artístic que va començar ara fa 40 anys

bonart barcelona - 30/05/12
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
Barcelona, anys 40. Giovanni Sennacheribbo inicia un negoci de difusió de revistes italianes i importació de llibres italians per distribuir en totes les llibreries de la ciutat. Després del trasllat al local de Rambla Catalunya, es crea una xarxa comercial de venda de gravats i làmines importats de tothom. La llibreria italiana Llibreria italiana de Barcelona Sennacheribbo, va arribar a aconseguir un status molt important, era punt de trobada d'intel·lectuals italians i espai on es podia trobar les últimes novetats i llibres per encàrrec. En el moment en el qual Silvia Sennacheribbo pren les regnes del negoci familiar, es crea un mercat d'art en el qual van arribar a participar més de 40 artistes. La fi era disposar d'un producte de qualitat i accessible, que pogués ser emmarcat i personalitzat en menys d'una hora gràcies a la gran oferta de marcs propis dels quals disposaven. Avui es considera a Silvia Sennacheribbo la major experta en enmarcaciones de Barcelona. De la mateixa manera, es comença a realitzar exposicions individuals cada mes.

És en l'any 1995 quan Silvia Sennacheribbo s'introdueix al mercat de la decoració hotelera a través de la seva oferta de marcs, quadres i miralls. A partir d'aquí, es converteix en un referent en la decoració de tot tipus de centres gràcies a la seva exclusiva visió de l'art de l'enmarcación. Més tard, es traslladen i s'inaugura al carrer Enric Granados, una galeria d'art que aviat es converteix en un espai dinàmic en el qual, a més de les exposicions temporals de diversos artistes, es realitzen diversos serveis que van des de la restauració de quadres de tela i paper, taxacions d'obres fins a impressions sobre tela.

En l'actualitat, SilviaSennacheribbo”s'ha convertit en un must dels afeccionats a l'art, així com en un referent en decoració assequible i de qualitat. En breu, es llançarà els perfils en xarxes socials. A twitter @ArteBcn i en Facebook amb perfil: “Galeria d'art SilviaSennacheribbo”.

Actualment, l'espai d'art exposa l'obra de Nuria Guinovart: gravats contemporanis (numerats i signats), del 17 de maig al 06 de juny. Del 7 al 27 de juny s'ha programat una mostra de Silvia Augusto.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner