BannerFCC_Bonart
Periodistes francesos visiten el triangle Dalinià amb motiu de la propera d\'exposició de Dalí al Pompidou

Notícies

Periodistes francesos visiten el triangle Dalinià amb motiu de la propera d'exposició de Dalí al Pompidou

bonart figueres - 01/06/12
Nial nou-180x178Eude, generic
El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turístic de la Diputació de Girona, organitza un viatge de premsa per periodistes francesos previ a l’exposició d’obra de Salvador Dalí que acollirà el museu Pompidou de París la propera tardor. En aquesta acció el Patronat de Turisme compta amb la participació de la Fundació Gala-Salvador Dalí, i amb la col·laboració l’Agència Catalana de Turisme i Turespaña, alhora que amb empreses privades del sector gironí. Amb anterioritat, a mitjan mes d’abril, cinc periodistes italians dels mitjans La Repubblica, Turismo.it, Viaggi La Stampa i Corriere dell’Umbria van participar en un viatge de premsa cultural a la Costa Brava coincidint amb la celebració de l’exposició d’obres de Salvador Dalí al museu Vittoriano de Roma (del 9 de març a l’1 de juliol). Els periodistes italians, van visitar els tres vèrtex del triangle dalinià i es van entrevistar amb l’artista Antoni Pitxot, president honorífic de la Fundació Gala-Salvador Dalí.

Durant dos dies, del 31 de maig a l’1 de juny, s’està realitzant un viatge de premsa centrat en el triangle dalinià en el que participen vuit periodistes de mitjans de comunicació francesos entre els quals hi ha Nouvel Observateur, Point de Vue, Version Femenina, Télérama, Madame Figaro, l’Oeil i l’agència AFP. En el decurs de la seva estada visiten els espais que composen el triangle dalinià per conèixer i aprofundir en la vida i obra de l’artista empordanès. Responsables de la Fundació Gala-Salvador Dalí es reuneixen amb els periodistes per intercanviar impressions i oferir-los continguts.

Amb aquesta acció el Patronat de Turisme busca donar a conèixer  la destinació Costa Brava des d’una vessant artística i cultural a través del seu ambaixador: Salvador Dalí. A la vegada aprofita la visita professional dels periodistes per promocionar la gastronomia i la natura, altres valors de la destinació, i l’oferta turística del territori.

L’exposició d’obra de Salvador Dalí serà visitable al museu Pompidou a partir del 21 de novembre de 2012 i fins el 23 de març de 2013.

 

Et poden
Interessar
...