BannerFCC_Bonart

Notícies

Esteve Subirah prepara el projecte "Perdre les formes" al Cau del Duc

Esteve Subirah prepara el projecte \
La-Galeria-201602-recursBaner_MarDeFons_Bonart_180x180
bonart - torroella de montgrí - 02/06/12
L’artista Esteve Subirah (Ullà, 1975) està preparant la segona mostra d’un seguit d’exposicions que sota el nom de Perdre les formes conformaran una ruta que finalitzarà  a un espai no revelat dels Balcans. Dins aquests treballs durant l'1 de juny l’artista es va traslladar, amb tècnics especialistes i aparells d’última generació per obtenir una digitalització 3D de l’interior del Cau del Duc al massís del Montgrí.

L’exposició Perdre les formes. Segon exercici es presentarà una aproximació de l’artista al seu territori natal. L’artista confrontarà la visió idealitzada del paisatge dels sistemes de musealització del territori amb la visió estratègica del paisatge del fotògraf i comercialitzador de postal Locien Roisin (1884-1943) o la dels muntador de les primeres antenes de telefonia mòbil de finals dels anys noranta del segle passat. Perdre les formes. Segon exercici es podrà veure a la Sala d’exposicions Capella de Sant Antoni de Torroella de Montgrí del 6 de juliol al 6 d’agost de 2012.

Aquests darrers dies Esteve Subirah ha estat també treballant en la confecció d’elements de l’escenografia del projecte que el cineasta Albert Serra presentarà properament a la Documenta 13 de Kassel.

A la imatge, Esteve Subirah digitalitza l’interior del Cau del Duc, al massís del Montgrí, com a treballs previs a l’exposició  "Pedre les formes 2".

Et poden
Interessar
...