FCC-Segell-banner4

Convocatòries

Cambrils, primera ciutat de l'itinerari de la XVIII Biennal d'Art Contemporani Català

bonart cambrils - 12/06/12
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
Cambrils serà la primera ciutat de l’itinerari de l’exposició de la XVIII Biennal d’Art Contemporani Català. La mostra s’inaugurarà divendres, 6 de juliol, a les 20 hores, a la Sala Àgora de Cambrils, on es podrà visitar fins el 24 d’agost. Després de passar per diverses poblacions, el recorregut de la mostra es clourà el gener de 2014 a Sant Boi de Llobregat.

Cambrils aposta per l’art més jove del país, tot i la forta crisi, mantenint viva la flama de les arts mes noves dels joves creadors catalans i acull la mostra durant el període més turístic,  fent difusió de la seva creativitat.  L’Ajuntament de Cambrils, sempre sensible als temes artístics, s’identifica plenament amb aquesta biennal des de fa anys, i exhibeix l’exposició de l’actual edició durant l’estiu d’enguany, donant sortida als treballs dels creadors més joves i donant suport als nou artistes que la conformen.

A la convocatòria pública oberta a tots els joves del país s’hi varen presentar 115 dossiers, d’entre els quals el jurat de selecció ha triat els 9 artistes que conformen l’edició d’enguany, i als quals s’atorga un ajut de 400 euros per a la producció d’obra. Les obres escollides són representatives dels diferents corrents de la plàstica que en aquest moments conreen els artistes catalans.

A la imatge, obra de Daniel Lumbreras, un dels participantes.

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021