FCC-Segell-banner4
La galeria Canals analitza noves fórmules del galerisme a la ciutat a \

Exposicions

La galeria Canals analitza noves fórmules del galerisme a la ciutat a "Crisi"

bonart sant cugat del vallès - 19/06/12
Baner_Subirachs_Bonart_360x356180x180
Crisi, exposició que presenta la galeria Canals del 3 de juliol al 28 d’octubre del 2012, és una reflexió que el galerista vol trametre a la ciutat de Sant Cugat i a Catalunya per analitzar les noves fórmules del galerisme a la ciutat i al país, i presenta una mostra col·lectiva de diferents creadors, que han exposat a la galeria, des de 1973 fins avui. Al llarg dels anys, ha conegut diferents crisi, les dels anys ’70, ’80 i ’90 i ha vist obrir i tancar nombrosos espais d’art a la pròpia ciutat de Sant Cugat i a Catalunya.

L’exposició Crisi mostra cent obres de diferents artistes del fons d’art de la galeria, i és una mostra de l’aportació d’aquest espai per a la ciutat i el país, exhibint autors de reconegut prestigi i també nous valors.

A la mostra s’hi poden veure obres de Miró, Picasso, Tàpies, Cuixart, Grau Garriga, Muxart, Ràfols Casamada, Amèlia Riera, M. Assumpció Raventós, Clavé, Joan Pons, entre d’altres, que han marcat l’evolució de l’art català del segle XX. També s’exposen obres de Pere Formiguera, Enric Pladevall, Tom Carr, Pep Agut, Viladecans, Josep Uclés..., i d’altres sorgits a la pròpia ciutat de Sant Cugat com Salvador Joanpere, Carles Briega, Sergi Barnils, Martín Carral, Pep Codó, Neus Colet, Àngels Ribé..., artistes tots ells que aquest espai ha defensat durant gairebé quaranta anys.

A la imatge Sergi Barnils. El Senyor pertany a la reialesa 4. Sèrie Conformacions. Mixta tela. 40x40 cm. 2010

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021