M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT

Notícies

Fundació Botín i UIMP organitzen el II encontre de ‘Ciència, Art i Creativitat'

Fundació Botín i UIMP organitzen el II encontre de ‘Ciència, Art i Creativitat\'
AAFF-Banner-Bonart-180x178px-A-land-is-a-land210719_Vacca_Banner_180x180
El Centre Botín acollirà, el 9 i 10 de setembre de 2019, el II encontre “Ciència, Art i Creativitat”, organitzat per la Fundació Botín en el marc de la programació dels cursos d'estiu de la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP).

Aquesta proposta formativa única explorarà les similituds entre els processos creatius de científics i artistes. Així, mostrarà com l'art, la ciència i la tecnologia han influït constantment unes amb altres a través de la història, creixent de forma paral·lela i partint d'un impuls comú: la creació. 

L'encontre compta amb reconeguts experts, tant del camp científic com artístico, que debatran sobre la relació dinàmica entre ambdues àrees. Dos àmbits avui dividits que en el passat formaven un tot integrat, de manera més visible en les civilitzacions orientals, però també en la cultura occidental. 

Es tractaran conceptes com la proporció àurea, les funcions matemàtiques que generen els mosaics i les tessel·lacions més impressionants, l'estètica de les estructures basades en la tensegritat, o la fascinant reacció del cervell davant l'art i la música.

Et poden
Interessar
...

Banner 817x68 CAT