benedormiens_Àlvar_suñol_2

Exposicions

El Museu d’Art Modern de Ceret homenatja a Antoni Tàpies

El Museu d’Art Modern de Ceret homenatja a Antoni Tàpies
210719_Vacca_Banner_180x180Peral_Banner-Bonart_180x180
El Museu d’Art Modern de Ceret (França) rendeix homenatge a l’artista català Antoni Tàpies  amb l’exposició Antoni Tàpies. Imagen, cuerpo, pathos que tindrà lloc del 30 de juny fins el 14 d’octubre de l’any 2012.

L’exposició retrospectiva presenta 43 pintures i escultures, realitzades entre els anys 1945 i 2008, la temàtica principal de les quals és el cos i la matèria, conceptes essencials per la comprensió de la carrera de l’artista català. L’homenatge a Antoni Tàpies també permetrà poder veure la totalitat de les obres de l’artista de la col.lecció permanent del Museu d’Art Modern de Ceret.

Obre l’exposició un autoretrat clàssic del pintor, realitzat concretament l’any 1945, i la finalitza Cap vermell, de l’any 2008 i d’un expressionisme latent. Entre aquestes dues obres esmentades es desplega el treball de l’artista al llarg de cinc dècades, amb objectes creats mitjançant materials quotidians com el paper, tèxtil, ferro, incisions, mantenint la petjada del cos sota el teixit de les seves robes.

El visitant podrà ser testimoni directe de l’evolució artística d’Antoni Tàpies al llarg d’un important període de la seva vida, i conèixer de primera mà el seu creixement artístic, fins arribar a a ser un dels artistes més destacats de l’art contemporani.

L’exposició ja ha sigut concebuda i presentada entre el mes de novembre de 2011 i el mes de maig de 2012 en el Museu d’Art Contemporani de Siegen (Alemanya) i en el Museu d’Art de Reykjavik (Islàndia).

A la imatge, "Autoretrat Antoni Tàpies" (1945).

 

Et poden
Interessar
...

benedormiens_Àlvar_suñol_2