banner-elscatala-817x88px
\

Exposicions

"Evolució, realitat i moviment", de Sergi Cadenas a la Casa de Cultura

bonart girona - 04/07/12
Baner_Subirachs_Bonart_360x356Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
El divendres 6 de juliol, a les 19.30 h, a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Llançà, tindrà lloc la inauguració de l’exposició Evolució, realitat i moviment, de l’artista gironí Sergi Cadenas. La mostra es podrà veure fins al 22 de juliol.

Aquesta exposició és la vuitena mostra que s’organitza en el marc del programa Exposicions Viatgeres, de la Diputació de Girona, amb l’objectiu de donar suport als artistes gironins, potenciar l’art a les comarques gironines i, al mateix temps, posar a disposició dels ajuntaments propostes expositives de qualitat.

Com la resta d’exposicions que l’han precedit, Evolució, realitat i moviment es podrà veure a diferents sales d’exposicions de les comarques gironines al llarg d’aquest any. L’exposició està dedicada a l’obra de l’artista Sergi Cadenas, reconegut mestre artesà, especialitzat en la tècnica de la forja, que combina la seva professió amb l’afició que ha tingut sempre per l’experimentació plàstica amb diferents materials, especialment el ferro.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells