FCC-Segell-banner4
Exposició de l\'artista Kenny Scharf a la Fundació La Nave Salinas

Exposicions

Exposició de l'artista Kenny Scharf a la Fundació La Nave Salinas

Gif_Viladot_180x180_2Impremta Pages - banner-180x178
Fins el 30 de setembre de 2019, la Fundació La Nave Salinas d'Eivissa acull l'exposició de l'artista Kenny Scharf, artista de referència del moviment artístic i cultural sorgit a l'East Village de Nova York a la dècada dels 80.

Retratista iconoclasta de les emocions humanes, Universalis convida l'espectador a submergir-se, a través d'una posada en escena delirant, en un espai màgic i impactant que revoluciona els sentits.

Universalis presenta un muntatge a gran escala en què Scharf ha realitzat 140 obres en esprai sobre llenç al seu estudi de LA, mostrant un sorprenent i acolorit catàleg d'expressions, amor, alegria, sorpresa o ira

Les obres, comissionades per Lio Malca mostren l'univers creatiu de Scharf i el seu darrer treball pictòric més recent. Més enllà de les seves expressions còmiques i terrorífiques, Kenny Scharf mostra un context artístic interesantíssim i impossible d'eludir, a banda d'una reflexió intrínseca sobre el propòsit de col·leccionar i catalogar les emocions complexes de la humanitat.  
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura