Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Marc Maggi omple la Galeria Cayón amb 80.000 fulls de paper

Marc Maggi omple la Galeria Cayón amb 80.000 fulls de paper
bonart madrid - 02/08/19
La Galeria Cayón de Madrid presenta la quarta exposició de Marco Maggi, primera a Espanya després de la seva participació a la Biennal de Venècia el 2015.
L'artista projectarà la seva pràctica a la galeria amb una instal·lació de 80.000 fulls de paper presentades en 160 raimes amb les que establirà un recorregut que convidi a l'espectador a girar, parar-se i caminar.
En defensa de les vocals es podrà visitar del 12 de setembre al 22 novembre 2019. Després de més de 20 anys treballant amb el que genèricament coneixem com el dibuix, Maggi -conegut per la seva delicada tècnica amb la qual obliga l'espectador a fixar la vista en el detall de suports gairebé inapreciables- projectarà la seva pràctica a la galeria amb una instal·lació de 80,000 fulls de paper presentades en 160 raimes amb les que establirà un recorregut que convidi a l'espectador a girar, parar-se i caminar.
Els minúsculs i delicats treballs de Maggi mostren una mirada romàntica i íntima enfront de l'actual sistema de comunicació contemporani que no permet el contacte humà directe. Les seves obres representen arquetips imperceptibles sobre materials prosaics: fulls de paper, rajoles de ceràmica, motllures de diapositives.
Maggi va néixer a Montevideo, Uruguai en 1957. Viu i treballa a New Platz, Estats Units i a Montevideo. Ha estat l'artista designat per representar Uruguai en la 56a edició de Biennal de Venècia. La seva obra es pot trobar en diverses col·leccions de museu entre els quals destaquen the Museum of Modern Art, New York; Museum of Contemporary Art, Los Angeles; Whitney Museum of American Art, New York; Art Institute of Chicago; Hirshhorn Museum and Sculpture Garden, Washington DC; Museum of Fine Arts, Boston; Fine Arts Museums of San Francisco; Walker Art Center, Minneapolis; as well as in the Cisneros Collection, New York and the Donar-vos Foundation, Zuric. entre moltes col·leccions.
A la imatge, instal·lació de Marco Maggi.
inclassificablesEude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal