FCC-Segell-banner4
Les Fires In-Dolls i Magicinterfest tanquen amb més de 4.000 visitants

Certàmens

Les Fires In-Dolls i Magicinterfest tanquen amb més de 4.000 visitants

bonart sant antoni de calonge - 12/08/12
BONART-180x180-Cervellsbanner web TA22_bonart_180x180
El I Festival / Fira / Exposició Internacional de nines de la Costa Brava, In-dolls, i el Festival Internacional de Màgia de la Costa Brava tanquen avui diumenge dia 12 d’agost les portes amb un balanç de 4.000 visitants i la voluntat dels organitzadors de repetir una segona edició. “Estem molt satisfets amb aquest projecte. Els visitants i els expositors estan contents  i ja han manifestat la seva voluntat de tornar l’any vinent. Els visitants han mostrat molt d’interès i això també es reflecteix en els comentaris positius que hem recollit a les xarxes socials” explica l’autora i directora del projecte, Anastasia Gnezdilova, que ha afegit que “hem sigut els pioners d’introduïr un format innovador per primera vegada a Catalunya que inclou la fira de nines en què també hi han participat antiquaris i la de màgia en un sol espai i hem detectat per la reacció de la gent que ha estat una bona idea ja que n’han sortit molt satisfets. Veient aquest bon resultat ens plantegem que en farem una segona edició”. Aquest any s’han exposat més de 1.000 nines fetes per més de 125 artistes provinents de 12 països.

La també directora del Festival Internacional de Màgia MagicInterFest ha explicat que han notat l’interès de la gent per venir a la fira ja que a cada espectacle ha vingut més gent la qual cosa reforça la idea que la tria dels artistes i l’espectacle que han ofert al públic ha funcionat molt bé. El Festival Internacional de Màgia de la Costa Brava, MagicInterFest, ha reunit a Sant Antoni de Calonge a un grup de primeres figures de la màgia internacional. Hi han actuat l’argentí Serjo, el manipulador de cartes belga Pilou, els alemanys Roy Gardner i James, el francès Arno, els canadencs Erick Lantin i Valérie i l’il·lusionista català Xevi que també ha estat el director artístic del festival.

El Festival ha premiat tres de les creacions presentades com les millors nines del In-Dolls:  Les nines Flower de Tetsuo Nagaoka, Kolombina d’Elena Karabina, i What can I Do de Laura Scattolini. El Festival de nines de la Costa Brava ha exposat a Sant Antoni de Calonge obres de 125 artistes de 12 països: Alemanya, Bèlgica, Holanda, Itàlia, Japó, Letònia, Estònia, Kazakhstan, França, Rússia, Suïssa, Catalunya i la resta de l’Estat. Més de 1.000 nines exposades de tot tipus: antigues, contemporànies, folklòriques o tradicionals, però també de col·lecció, ossets de peluix o accessoris. Gran part són peces úniques, considerades autèntiques obres d’art i veritables objectes de museu. La mostra també ha inclòs nines de 14 artistes de diferents ciutats del Japó que formen part d’un col•lectiu conegut com Team Koyaala.

Com a artistes convidats en aquesta primera edició del saló In-Dolls hi ha hagut els pintor Josep Niebla i Glòria Llonch, l’escultora Pia Crozet i la ceramista Roser Oliveras. Les seves obres s’han pogut admirar a la primera planta del Palau Firal de Sant Antoni de Calonge.

A la imatge, la nina "Flower".

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021