BannerFCC_Bonart

Notícies

Jordi Abelló presenta l’exposició virtual “Bank"

Jordi Abelló presenta l’exposició virtual “Bank\
180x180-catFM_Bonart-180x180px-Online
bonart - reus - 20/08/12
L’artista reusenc Jordi Abelló presenta el seu últim projecte, que porta per nom Bank. Es tracta d’una sèrie de retrats de banquers pintats per l’autor amb una sorprenent similitud amb personatges del món econòmic i financer actual. Els voltors han estat els encarregats de finalitzar l’obra d’Abelló, en una experiència creativa que vol posar de manifest la cobdícia i l’avarícia dels sectors econòmic i financer. “La intervenció dels voltors és imprescindible per aconseguir retratar l’autèntic rostre del poder”, explica l’artista. La novetat de l’exposició rau no només en el contingut, sinó també en la tecnologia emprada.

És una mostra de pintures i vídeo que tan sols es podrà contemplar a través del telefon mòbil (sistema operatiu Android) al davant de 8 entitats bancàries de Barcelona i Madrid, a més de la Documenta 13 de Kassel, l’esdeveniment artístic més important i prestigiós que se celebra cada 5 anys a la ciutat alemanya. Els usuaris podran descarregar-se l’aplicació de forma totalment gratuïta a través de l’Android Market introduint bank jordi abelló al cercador.

Per a més  informació, consultar https://play.google.com/store/apps/details?id=org.spainrevolt.banks. L’exposició virtual serà indefinida en el temps, fins a l’obsolescència de la tecnologia. En uns mesos, també es podrà consultar al web de l’artista: www.jordiabello.com

 

Et poden
Interessar
...