FCC-Segell-banner4
La Casa Elizalde prepara \

Notícies

La Casa Elizalde prepara "Una càmera pròpia"

bonart barcelona - 03/08/19
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catEude, generic
La Casa Elizalde de Barcelona ha programat del 12 de setembre al 25 d'octubre Una càmera pròpia. Dones i pràctiques fotogràfiques, a cura de Lourdes Delgado i Núria F. Rius. L'exposició proposa un apropament i una anàlisi de la relació que s'ha establert, des del 1900 fins als anys 80, entre dones i pràctiques fotogràfiques en el context de Barcelona i l'Eixample. La mostra ofereix un ventall de casos particulars d'aficionades, amateurs i professionals que, o bé de forma esporàdica o de manera constant, han exercit la fotografia. Ni heroïnes ni pioneres, les dones que es presenten aquí són la mostra d'una cultura fotogràfica diversa i plural, que demana un apropament històric integrador, més enllà de la idea d'excepció o de geni que el present recupera de l'oblit.

Del 5 de novembre al 20 de desembre exposarà Canvi d'aires, un projecte de Nyammyam amb l'acompanyament de Juan Canela. Es tracta del projecte guanyador de la sisena convocatòria d'Arts Visuals de La Casa Elizalde.

A l'espai off s'ha previst Palestina. Ocupació, terra, resistència, amb fotografies de Nur; Pilar de Júlia Tuxans del 15 d'octubre al 15 de novembre i Nimitja, del 19 de novembre al 20 de desembre.

A la imatge, Una càmera pròpia.

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68